Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

Quina d'aquestas 10 formes de fer-te ric s'adapta millor a tu?

Construir el teu propi negoci és la manera de ser ric, després d'haver construït el teu negoci, i que tinguis un fort flux d'efectiu, llavors podràs començar a invertir en un altre actiu. Si vols ser ric has de trobar la manera d'arribar a ric que més s'acomodi amb tu. Les següents són algunes de les maneres possibles d'arribar a ser ric.

  1. Pots ser ric casándote amb algú pels seus diners. Aquesta és una manera molt popular de ser ric. tot i això, pare ric deia "tu saps quin tipus de persona es casa per diners". 
  2. Pots ser ric sent un pocavergonya. sempre que perdis la teva dignitat. 
  3. Pots ser ric sent avar, el món està ple de persones que van arribar a ser riques sent avars, sabent que les persones avares són les més menyspreables.
  4. Pots ser ric vivint barat, és una de les formes més populars que intenta la gent per tornar-se ric. És a dir, tractes de viure per sota de les teves capacitats. El problema de tornar-se ric vivint barat és que la final et mantens així.
  5. Es pot ser ric a través del treball dur. Les persones que treballen dur pels diners, els és molt difícil gaudir-ne, perquè no tenen temps per això, a més a més estàs treballant dur pel mal ingrés.
  6. Pots ser ric sent excepcionalment llest, talentós, atractiu o dotat (futbolistes, actor, cantant, boxejador, músic, etc.) En el món estan plenes de persones talentoses que mai van arribar a ser riques, les estadístiques mostren que el 66 % dels atletes fan fallida en 5 anys després que les seves carreres d'alts ingressos acaben.
  7. Pots ser ric tenint sort, aquesta és la manera més popular de voler ser ric, a més a més de la de viure barat. Milions de persones aposten milions esperant ser rics quan tinguin un cop de sort. Estudis demostren que persones que es van guanyar la loteria en 5 anys van tornar al mateix, no van saber mantenir la seva riquesa.
  8. Pots ser ric heretant diners, poques probabilitats i esperar fins que arribi, potser sigui massa tard.
  9. Pots ser ric invertint, pots perdre tot el que inverteixes si no tens educació financera, el mercat de valors és arriscat i volàtil, en un dia pots guanyar i en l'altre pots perdre el que vas guanyar. Igual passa en els béns arrels requereix certa quantitat de diners i educació.
  10. Pots ser ric construint el teu propi negoci, és la manera en què els rics s'han fets més rics, abans d'arribar al següent he de dir que hi ha una diferència entre negocis petits i propietari de negocis grans. La diferecias és que els negocis grans construeixen XARXES, el món està ple de gent que tenen els seus propis negocis però a diferència de Ray Kroc fundador de les McDonald's, la diferència està en la mida de les xarxes. Construir un negoci en XARXA, és com les persones més riques del món es van tornar així.

Visitas: 180

Comentario por Dimitri Uralov el abril 27, 2011 a las 3:05am

Ahora imaginémonos a la persona que:

- vive siempre por debajo de sus posibilidades

- utiliza todo su potencial trabajando duramente en su propio negocio;

- invierte de forma sábia mejorándo continuamente su educación financiera;

- tiene o crea suerte en todo lo que hace...

 

¿Le hará falta ser ávaro o un sinvergüenza? :)

¿Tendrá que casarse con alguien rico o heredar para acabar teniendo un patrimonio? :)

 

¿Tú que opinas? :)

Comentario por Franco Mendoza el mayo 2, 2011 a las 3:29pm
Hola Dima,
Gracias por tu retroalimentación y pienso que a esta persona no le hará falta ser avaro o un sinvergüenza ya que como tú mismo dices esta persona se está capacitando continuamente en su Educación Financiera y si esa persona con sólo tener una Educación Financiera Básica le hará saber que las actitudes negativas nombradas van en contra los pilares de la Educación Financiera que en este caso sería caridad.

En cuanto a casarse con alguien rico ¿por que no? siempre y cuando el objetivo sea el amor y no así el dinero.

Si esta persona heredara un patrimonio, puede ser una maldición o bendición, puede ser una bendición si esta persona constantemente se ha ido capacitando Financieramente y le será sencillo, no fácil, administrar un patrimonio más abultado.
Y puede ser una maldición ya que si nunca ha escuchado nada de Educación Financiera, pues entonces lo que le queda a esta persona es "disfrutar" o "vivir una vida superficial" durante 3 a 5 años todo el patrimonio que ha heredado, transcurrido este tiempo volverá al estado en el que se encontraba entonces, es decir con la misma "mentalidad de pobreza" que tenía.

Salud y Éxito,

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Rich Dad Barcelona para añadir comentarios!

Participar en Rich Dad Barcelona

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

© 2024   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio