Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

El blog de Franco Mendoza (23)

¿Qué aprendí jugando CASHFLOW FOR KIDS?

Sin lugar a dudas los niños y el dinero es un tema del que no todos estamos dispuestos a hablar pero déjame decirte que cada vez estoy más convencido de que enseñar a los niños sobre el dinero de una manera divertida es una gran oportunidad para adelantarnos a enseñarles algo que está en nuestras manos hacerlo ya que en algún momento tu/s hijo/s se van a relacionar con el dinero.

El dinero como cualquier cosa es una herramienta y como tal debemos…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el mayo 22, 2015 a las 2:00pm — 2 comentarios

Ja Sóc una 'Mica Gran' per a Educar-me ¿no?

En una ocasió en una de les moltes xerrades que es presenten al treball amb els companys ens vam posar a parlar sobre un dels temes que podríem anomenar-lo "intocable" i ja que ens trobem en un context econòmic el tema sempre és el mateix i cada vegada més recurrent.Parlar de diners amb els nostres companys pot ser de vegades molest però si sabem que estem envoltats dins d'un cercle de confiança en el que podríem parlar de gairebé qualsevol cosa, el tema dels diners si ho encaminem de la…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el octubre 13, 2012 a las 5:00am — No hay comentarios

Pensa bé i et sentiràs millor

"Tant si penses que potscom si penses que no pots, estàs en el cert."

Henry Ford



Us deixo una entrevista que van fer a Rafael…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el diciembre 14, 2011 a las 7:30am — No hay comentarios

Què és l'educació? segons Napoleón Hill

Una persona educada no és necessàriament una persona amb una abundància de coneixement general o especialitzat.



Una persona educada és algú que ha desenvolupat les facultats de la seva ment fins al punt que pot obtenir tot el que vulgui, o el seu equivalent, sense violar els drets dels altres.



Napoleón… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el agosto 23, 2011 a las 5:00pm — No hay comentarios

Kiyosaki ens Ensenya un Principi per Desenvolupar una Ment Milionària

"Per triomfar cal pensar en gran, somiar grans somnis, creure-hi i convertir-los en una magnífica obsessió, treballar amb afany, atrevir-i perseverar fins aconseguir-ho."


Walt Disney


Jugant Cashflow 101 he après moltes coses tant de mi com de les persones amb qui he compartit aquesta beneficiosa experiència. Recordo la primera vegada que vaig jugar Cashflow 101, quan em vaig iniciar… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el julio 23, 2011 a las 10:00pm — No hay comentarios

Mentre els nens jugaven, Warren estava fent diners.

Warren Edward Buffett va néixer el 30 d'agost de 1930 en Omaha, Nebraska, fill de Howard Buffett, un comissionista de borsa que després es convertiria en Congressista dels Estats Units d'Amèrica. Warren Buffet va mostrar des de petit grans aptituds per els diners i els negocis. Amics d'infància recorden la seva gran habilitat per a efectuar càlculs numèrics, una cosa que encara avui en dia sorprèn als seus col.legues de negocis.



A l'edat de sis anys,… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el junio 25, 2011 a las 12:00pm — 1 comentario

On comença l'Educació Financera?

Educant als nostres fills (La paga)



Els seus fills tindran una major probabilitat de ser bons administradors de les seves finances personals si vostè és un bon administrador de les seves. Per bé o per mal, la majoria dels nens aprenen a utilitzar els diners seguint l'exemple dels seus pares.



L'ensenyament sobre el ús de les finances personals ha de començar a una edat primerenca i estendre's fins a la adolecencia. Avui en dia, hi ha moltes alternatives… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el junio 5, 2011 a las 8:00pm — 2 comentarios

Saps el que vols assolir des del punt de vista Financer?

Aquesta pregunta que et plantejo és molt important, pel fet que la gran majoria de la gent no sap el que volen aconseguir des del punt de vista financer i per això "gaudeixen" amb una ocupació i amb un salari mitjà.



No obstant això, l'important no són els diners pròpiament dit, sinó el que està darrere dels diners que vols tenir. Els diners té la capacitat de comprar moltes de les coses que poden contribuir a la teva felicitat i per aquest motiu és important descobrir què és el que… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el mayo 24, 2011 a las 10:05pm — No hay comentarios

Necessiteu ajuda per sortir de deutes?

Una situació d'endeutament amb pressió de temps definitivament és una cosa estressant, però, és important que ho prenguis com una "prova de foc" a la teva corba d'aprenentatge financer.



El gran problema de moltíssima gent, és que fan cas omís de les tres lletres clau en les finances personals: OOC (Organització, Ordre i Control).



En principi, és… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el mayo 17, 2011 a las 10:13pm — 2 comentarios

Culpes als altres per els teus Problemes Financers?

Moltíssima gent al voltant del món té una necessitat latent que és: Com Aconseguir Més Diners.



Van morir que és en l'única cosa que pensen, i pitjor encara, pensen tant en com aconseguir-ho que s'acaben allunyant de les seves vides. Obliden que com més s'obsessionen amb alguna cosa, més l'allunyen d'ells.



El gran problema és que la gent vol aconseguir més diners simplement per dissimular els seus errors financers i creuen que més diners resoldrà les seves… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el mayo 10, 2011 a las 10:30pm — No hay comentarios

No importa quant guanyes ... el que importa és com ho administres!!!

Uno dels comentaris més comuns que escolto dia a dia, és sobre la importància que la gent li dona a la quantitat meritada, és a dir, a la quantitat de diners que guanyen a través dels seus llocs de treball, oficis o habilitats.



Pensen que com més gran és el sou o salari, més intel.ligents són o més preparats estan.



Acadèmicament és possible que això sigui cert, però financerament ja no és el mateix.



Milions de… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el mayo 3, 2011 a las 8:30pm — 1 comentario

10 formes de fer-te ric

Quina d'aquestas 10 formes de fer-te ric s'adapta millor a tu?



Construir el teu propi negoci és la manera de ser ric, després d'haver construït el teu negoci, i que tinguis un fort flux d'efectiu, llavors podràs començar a invertir en un altre actiu. Si vols ser ric has de trobar la manera d'arribar a ric que més s'acomodi amb tu. Les següents són algunes de les maneres possibles d'arribar a ser ric.

  1. Pots ser ric…
Continuar

Añadido por Franco Mendoza el abril 24, 2011 a las 7:00pm — 2 comentarios

Tots Necessitem Educació Financera!!!

Avui en dia, una de les habilitats més importants que requerim tots, és el domini del joc dels diners.…



Continuar

Añadido por Franco Mendoza el abril 18, 2011 a las 6:00am — 2 comentarios

Imagina per un moment "Un Dia Ideal" en la teva vida.

Imagina i visualitza el següent:



AVUI és el teu dia ideal. Finalment has aconseguit la teva anhelada llibertat financera i gaudeixes d'un estil de vida ideal gràcies al fet que has treballat intel.ligent i eficientment durant un període raonable d'anys, creant fonts alternes d'ingressos passius i principalment perquè has aconseguit vèncer tots els teus pors.



Avui és el teu dia ideal i ho vius d'una manera espectacular, així com tots i cada un dels dies que et queden…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el abril 4, 2011 a las 9:44pm — No hay comentarios

Si tu primer proyecto fracasa, piensa positivo



Si tu primer proyecto fracasa, piensa positivo, piensa que tú segundo proyecto puede ser grandioso, Larry Ellison, pensó lo mismo, cuando Trabaja en “Ampex” en Sillicon Valley en los años ’70, estaba a cargo para el desarrollo de una Bases de Datos para la CIA, que lamentablemente tuvo…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el abril 1, 2011 a las 9:00pm — 5 comentarios

La teva LLIBERTAT FINANCERA es troba amagada al teu sou. Ho sabies?

Així és. La Llibertat Financera és una de les grans motivacions de l'ésser humà, però molt pocs encara han pogut aconseguir-la, pel fet que ignoren aspectes bàsics que molt bé podrien estalviar anys de frustracions.



És obvi que per a convertir-te en una persona financerament lliure, necessites treballar intel.ligentment durant uns pocs anys (pocs en relació als quaranta anys que normalment treballen la majoria de les persones), creant, construint o adquirint veritables ACTIUS que et… Continuar

Añadido por Franco Mendoza el marzo 22, 2011 a las 2:00pm — No hay comentarios

Diez reglas básicas para comprar un Pequeño Negocio

Si eres uno de aquellos que está con miras a comprar un Negocio Pequeño, aquí dejo algunas puntos muy interesantes que si bien no es una fórmula de negocios te servirá para tomar una decisión, pues vamos a ello:



1) Los emprendimientos NO SON SENCILLOS.



2) Cuando alguien les quiere vender su negocio es porque "ya ganó tanto" que ahora quiere hacer otra cosa o porque "se ha divorciado y ahora tiene…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el diciembre 16, 2010 a las 2:30pm — 4 comentarios

¿Cuál es la pregunta que te haces cuando te encuentras ante un problema o una situación difícil?

Tu cerebro es más poderoso que una sofisticada computadora a tu servicio. Él responde con precisión a la forma cómo te hablas a ti mismo y a las preguntas que te haces.


Si te preguntas:

- "¿Por qué soy siempre tan estúpido?" de inmediato tu mente te dará los argumentos que serán una respuesta satisfactoria.
- "¿Por qué tengo tan mala suerte?" entonces tu mente te recordará todas las razones para sentirte desafortunado. O te enfocará en los aspectos difíciles y…
Continuar

Añadido por Franco Mendoza el noviembre 23, 2010 a las 10:00pm — 1 comentario

El Dinero es Deuda (Documental)

El dinero es deuda es un documental didáctico donde se explica cómo se crea y funciona el dinero, una vez visionado, uno ya puede hacerse una idea de cómo funciona nuestro agradable mundo financiero y social. Es espeluznante entre otras frases que mencionan en el documental la del banquero Meyer Rothschild, fundador de la dinastía Rothschlid:



"Denme el control del dinero y ya no importará quién haga las leyes."



Invierte 45 minutos para aprender un poco más acerca del…

Continuar

Añadido por Franco Mendoza el octubre 6, 2010 a las 7:00pm — 2 comentarios

Mis experiencias de una partida Cashflow 202

El pasado sábado 17 de Abril el Club Rich Dad Barcelona organizó por 4ª vez una partida de Cashflow 202. Después de jugar muchas veces Cashflow 101, dejenme comentarles que este juego es mucho más dinámico, más rebelde y porque no decirlo muy divertido, sino pregunten a nuestros protagonistas que en muchos momentos de risas (carcajadas) fuimos el punto de mira en todo el local, sino pregunten a los…
Continuar

Añadido por Franco Mendoza el abril 19, 2010 a las 9:30pm — 1 comentario

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

© 2024   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio