Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

Kiyosaki ens Ensenya un Principi per Desenvolupar una Ment Milionària

"Per triomfar cal pensar en gran, somiar grans somnis, creure-hi i convertir-los en una magnífica obsessió, treballar amb afany, atrevir-i perseverar fins aconseguir-ho."

Walt Disney

Jugant Cashflow 101 he après moltes coses tant de mi com de les persones amb qui he compartit aquesta beneficiosa experiència. Recordo la primera vegada que vaig jugar Cashflow 101, quan em vaig iniciar -vaig jugar amb mi mateix-. Suposo que alguns de nosaltres va fer una cosa semblant per provar el joc.

El cas és que quan comences el joc el primer que et demanem és que posis el formatge que hagis triat en una casella de color rosa, és a dir que primer has de triar es -EL SOMNI-, "abans de començar el joc". Ara li demano que s'oblidi per un moment sobre la professió que li va tocar, el quadrant en què es troba, els ingressos, els egresos, hipoteques, actius, passius, etc. i ja que, com no estem limitats als somnis del joc, podem somiar el que nosaltres vulguem per a nosaltres mateixos -i en el Joc de la Vida Real-, és a dir que Kiyosaki ja ens ensenya i mostra el Punt d'inici i Punt de Partida del camí per aconseguir la nostra Llibertat Financera i transitar aquest camí amb el pensament de milionari, tot això es redueix a Somiar Grans Somnis.

Ara que ja hem pres consciència sobre aquest primer principi-que ens permetrà assolir la nostra anhelada Llibertat Financera. Ara li demano que es permeti a vostè mateix somiar, permet imaginar i fantasiejar sobre l'estil de vida ideal que li agradaria viure, recordeu que perquè un somni es torni realitat primer cal imaginar i si la ment és capaç de concebre llavors és possible realitzar-lo.

Imagineu que no està limitat pel que fa al que pot ser, fer o tenir en la seva vida, només per un moment imagini si tingués tot el temps, tots els diners, tota l'educació, tots els amics, tots els recursos i tot el que necessita per aconseguir el que vol a la vida, si el seu potencial fora il.limitat: -Quin tipus de vida li agradaria crear per a vostè i la seva família?-.

Pensament: "Tornar del Futur"

Aquesta és una tècnica molt poderosa que practiquen homes i dones d'èxit i que a més té un efecte molt poderós en la ment i el comportament, és relativament fàcil aplicar l'únic que ha de fer és projectar-se a vostè mateix a un moment d'aquí a un any, cinc anys, deu anys. Ara imagini que ha passat aquest temps i que gaudeix d'un estil de vida ideal:

Què tal es veu?
Com es veu?
Quants diners està guanyant?
Quants diners té al banc?
Què fa?
Quin tipus de vida té?
On està treballant?

Ara que ja ha respost aquestes qüestions -possiblement no seran les úniques, aquestes només són una base i està esperant que aquesta llista sigui ampliada per vostè i la seva experiència- creu la seva visió del que vol que sigui el seu futur a curt, mitjà i llarg termini. Com més clara sigui la seva visió més ràpid arribarà ella a vostè.

Ara em pregunto, a vosaltres també: Què s'atreviria a somiar si li garantissin l'èxit absolut en qualsevol cosa de la vida?

Per què és important Somiar en Gran?

Quan s'apliqui aquest principi i el practiqui tindrà una imatge mental i es donarà compte que aquest el respondrà amb grans dosis de motivació, positivisme, seguretat, confiança i decisió que li serà d'ajuda en aquells moments que quan les petites coses són molestes i sense solució per a uns, sigui per a nosaltres -els qui apliquem aquest principi- una pedretes en el camí i el convertim en la nostra oportunitat. La seva creativitat natural personal és impulsada per vostè mateix i se les enginya per plantejar-se una sèrie d'idees perquè aquesta imatge mental es tornin realitat.

El simple fet de Somiar en Gran fa que vostè es torni una persona més positiva, millora la seva autoestima, es respecta, s'estima, es torna més confiat. Els somnis i visions són emocionants, l'estimulen a ser millor -fins i tot en aquelles coses en què ha fracassat-, Ja veu la importància de tenir un somni i per portar en cada instant de la seva vida?

Pregunto de nou: Què s'atreviria a somiar si li garantissin l'èxit absolut en qualsevol cosa a la vida ja sigui a curt, mitjà o llarg termini? Què seria? Què gran cosa s'atreviria a somiar?

Alguns Truquets.

De segur vostè ja va respondre la pregunta anterior i ja té en ment el que ha somiat, és llavors que ara ha de tornar a aquest món i veure on es troba actualment i fer-se aquestes preguntes:

Què hagués canviat en la seva vida?
Quins passos hauria seguit?
Amb qui hagués estat?
Amb qui no hagués estat?

Els triomfadors són visionaris que s'atreveixen a somiar en gran

Thomas Edisson és un dels molts exemples, ell i molts Milionaris van veure una mica més enllà i van somiar amb alguna cosa gran i realment meravellós, i sap què? -Vostè també pot fer el mateix- :)

Per què li insisteixo massa en què vostè ha de Somiar Grans Somnis? perquè estic totalment convençut que aquest és el Punt de Partida per esdevenir una persona amb èxit i Financerament Lliure, així que això és el que ens vol mostrar Kiyosaki amb Cashflow 101: tenir el somni primer, sense tenir en compte el quadrant en el qual et trobis.

Pregunto de nou: Què s'atreviria a somiar si li garantissin l'èxit absolut en qualsevol cosa a la vida ja sigui a curt, mitjà o llarg termini? Què seria? Quin gran cosa s'atreviria a somiar? Què passaria si sabés que no pot fallar? sigui el que sigui agafi un full de paper i escriviu i imagini que ja ha aconseguit aquest objectiu.

Visitas: 86

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Rich Dad Barcelona para añadir comentarios!

Participar en Rich Dad Barcelona

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

© 2024   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio